BESTEL/VERZEND INFORMATIE

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling. Hierop staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens. Dit is géén betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol doorlopen is en dat wij de order hebben ontvangen.

U ontvangt een bevestiging per e-mail als de bestelling door ons verzonden wordt. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag al ingepakt waardoor u het binnen 3 dagen na betaling in huis kunt hebben. Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 48 uur na ontvangst van de bevestiging van uw betaling verzonden.

Heeft u geen bestelbevestiging ontvangen?

Ontvangt u geen bevestiging, dan is de bestelling niet correct verlopen, of het ingevulde mailadres niet correct. Neem in beide gevallen contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Er wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht op alle bestellingen. De verzendkosten binnen Nederland zijn vastgesteld op € 4,95 per bestelling. Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere tarieven. De verzendkosten worden na opgave van het verzendadres in het rekeningoverzicht weergegeven.

RETOUREN

Iets niet in orde? Wilt u een artikel ruilen en/of terug sturen. Dit is natuurlijk geen probleem. Wel willen wij van u de reden weten waarom u het artikel terug stuurt en het bestelnummer van de bestelling waarbij u het artikel heeft aangeschaft. Wilt u voordat u terugstuurt dit telefonisch of via de mail of contactformulier aan ons doorgeven.

De verzendkosten van ruilen/retourneren zijn voor de klant zelf, ruilen of retourneren moet binnen 7 dagen plaatsvinden na het ontvangen van de bestelling en is niet toegestaan bij aankopen met 50% korting of meer.

 

Terug sturen kunt u naar het adres: ONZE NIEUWE WINKEL, ZEUGSTRAAT 42, 2801 JC GOUDA

Meer informatie over annuleren en/of retourneren van artikelen leest u in onze algemene voorwaarden.

© 2016 - 2024 Onze Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel